Soluția ta completă în construcții

De la idee la clădire livrată la cheie: asta e deviza noastră care ne-a oferit exclusivitate pentru peste 3000 de proiecte de construcții din domenii variate. Marcăm viitorul prin proiecte de calitate construite în prezent.

Oferim servicii complete de:

CONSTRUCTII CIVILE

Vrei un cămin ideal pe care să-l transformi în locuința familiei tale? Noi te ajutăm! Realizăm, în cele mai mici detalii, schița și proiectul casei tale. Apoi, folosind materiale de calitate și respectând termenele stabilite inițial, construim până la cele mai mici detalii casa pe care mereu ai visat-o.

CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Suntem alături de afacerea ta încă de la temelie. Indiferent de tipul construcției industriale pe care dorești să o realizezi, noi îți punem la punct, în cele mai mici detalii, întregul proiect. Oferim soluții complete de construcții industriale, scăpându-te de orice grijă privind construcția ta.

CONSTRUCTII AGRICOLE

Susținem agricultura românească și internațională oferind soluții complete, de cea mai înaltă calitate, în domeniul construcțiilor agricole. Vino cu ideea ta la noi și, indiferent de destinația construcției tale, noi îți vom transforma visul în realitate. Trebuie doar să ne contactezi și noi ne ocupăm de întregul proces.

CONSTRUCTII METALICE

Ridicăm construcții metalice rezistente și moderne de la zero, punând la punct cele mai mici detalii. Respectăm termenele limită și suntem exigenți, oferind întotdeauna calitate și un rezultat final peste așteptărilor clienților noștri. Cu noi alături, grijile tale pentru întregul proces de construcție se opresc.

Contact

(+40) 726 392 979

office@aeonbuilding.ro

Str. Infratirii Nr. 4a, Brasov , Romania