Constructii industriale pentru afaceri de succes

Orice afacere de succes are nevoie de un spațiu corespunzător în care să își desfășoare activitatea. De aceea, la AEON Building, de peste 20 de ani, dăm dovadă de măiestrie și tehnică în orice proiect de constructii industriale, dincolo de construcția în sine.
Suntem conștienți de faptul că o constructie industriala trebuie să îndeplinească toate standardele de calitate impuse și normele europene în vigoare. Ele trebuie să asigure o continuitate pentru produsele create și pentru distribuție, fiind spațiul în care își desfășoară activitatea numeroși specialiști într-o gamă variată de domenii.

Indiferent de natura construcției, de amplasament sau de dimensiuni, echipa AEON e pregătită să facă față oricăror provocări.

De ce suntem partenerul ideal in constructii industriale?

Respectăm termenele limită: știm cât de important este timpul pentru tine, în special în condițiile dezvoltării afacerii tale. De aceea, ne luăm toate măsurile de precauție pentru a nu întârzia proiectul și a finaliza lucrarea la timp.

Folosim materiale de calitate: suntem în domeniul construcțiilor de peste 20 de ani și cunoaștem o rețea largă de furnizori de materiale de construcții. Pentru construcția ta, vom folosi numai materiale de calitate, la cele mai bune prețuri.

Nu depășim bugetul stabilit inițial: în funcție de bugetul total al proiectului agreat inițial, stabilim termene limită realiste și realizăm necesarul de materiale în funcție de costurile acestora. Niciodată nu vom solicita creșterea bugetului. Rediscutăm condițiile doar în cazul în care proiectul suferă modificări majore față de planul inițial.

Dăm dovadă de profesionalism: de-a lungul timpului, am finalizat cu succes peste 3000 de proiecte dintr-o gamă largă de industrii. De aceea, vom trata proiectul tău cu maximă seriozitate și vei beneficia de expertiza noastră cu renume în domeniul construcțiilor.

Împreună punem industria în mișcare!

Pentru fiecare clădire, creăm terasamente bine definite, cadre perfecte pentru fundații. Obținem, astfel, un suport durabil pentru construcții industriale din structură metalică și beton armat.
Pentru o finalitate exemplară, proiectăm și construim în detaliu fiecare element din componența clădirii:

Terasament

Fundație

Învelitori

Pardoseli industriale elicopterizate

Vrei să construiești cu noi?

Indiferent de gradul de complexitate al constructiei tale industriale, vei beneficia de suportul total al unei echipe complete de specialiști, de la arhitecți, consultanți, manageri de proiect, tehnicieni și până la muncitori calificați în construcții.

Contactează-ne să discutăm mai multe despre proiectul tău.

Contact

(+40) 726 392 979

office@aeonbuilding.ro

Str. Infratirii Nr. 4a, Brasov , Romania