Constructii de top, de calitate exceptionala

AEON Building este o companie cu capital privat românesc care activează în domeniul construcțiilor civile, industriale, agricole și metalice de peste 20 de ani. Experiența vastă, calitatea serviciilor oferite și calificarea și dedicarea personalului sunt pilonii care stau la baza succesului nostru.

Exigența, calea spre excelență

La AEON Building, exigența este secretul care ne-a făcut să ne depășim limitele. Suntem dedicați fiecărui proiect de construcții pe care îl gestionăm, fiind atenți la fiecare detaliu și asigurând mereu toate condițiile necesare respectării proiectului inițial agreat cu beneficiarul.

În toate proiectele de construcții în care am fost implicați până acum am dat dovadă de perseverență, obținând astfel o încredere totală din partea clienților noștri. De aceea, rezultatele obținute au fost de fiecare dată la nivelul așteptărilor.

Mereu am visat măreț

Rezultatele și roadele muncii noastre au adus necesitatea continuă de creștere și ne-au făcut să ne dorim mai mult. Am ridicat mereu ștafeta, preluând proiecte și provocări și mai mari, depășindu-ne limitele. De aceea, cu timpul, ne-am extins gama de servicii oferite, am obținut mai multe certificări, ne-am mărit echipa și am fost mereu ghidați de visul măreț că vom ajunge departe. Drept dovadă... suntem pe calea cea bună.

Misiunea noastră

Rezultatul muncii noastre să fie întotdeauna construcții de top de calitate superioară, realizate respectând viziunea clientului și folosind propria noastră tehnică, amplasată pe o fundație solidă alcătuită din dedicare și profesionalism.

De ce să construiești cu noi?

Rezultatele obținute în ultimii 20 de ani vorbesc de la sine. Iată de ce suntem partenerul tău ideal în construcții civile, industriale, agricole și metalice:

Profesionalism

Cu fiecare construcție pusă pe picioare, reușim să clădim încrederea oamenilor în noi. Pas cu pas, folosind materiale de calitate, specialiștii noștri transformă proiectele clienților în opere de artă durabile.

Termene limită respectate

Suntem de părere că orice întârziere, oricât de mică ar fi, dăunează dezvoltării ramurilor industriale din țară. Indiferent că este vorba de o construcție civilă, industrială sau agricolă, ne asigurăm mereu că termenele limită sunt respectate.

Diversitate

Suntem partenerul ideal atât pentru familiile oamenilor cât și pentru afacerile acestora, chiar și în domeniul agricol. Suntem deschiși față de orice proiect de construcții, indiferent de complexitatea lui și suntem pregătiți să facem față oricăror provocări.

Specializare completă

Echipa AEON este formată din specialiști în fiecare etapă din domeniul construcțiilor, de la arhitecți, proiectanți, consultanți, diriginți de șantier, manageri de proiect și constructori calificați. Acest lucru ne permite să îți oferim soluția completă, preluând toate atribuțiile tale de pe parcursul lucrării.

Vrei să construiești cu noi?

Spune-ne ideile tale și noi le punem în aplicare! Ia legătura cu noi chiar acum!

Contact

(+40) 726 392 979

office@aeonbuilding.ro

Str. Infratirii Nr. 4a, Brasov , Romania