De la vise la constructii civile la cheie

Vrei un cămin confortabil, modern și durabil pentru familia ta? La AEON Building, transformăm astfel de vise în realitate!
Pornind de la ideile tale, punem pe picioare constructii civile la cheie, indiferent de complexitatea lor. Tehnicile noastre sunt flexibile și se adaptează mereu viziunii tale, începând cu executarea terasamentului și până la ultimul detaliu de finisaj.

Lasă-ți construcția căminului tău pe mâinile noastre și te asigurăm că vei avea parte de liniște pe toată durata desfășurării proiectului. Gestionăm întregul proiect, de la planul arhitectural și până la finalizare și te ținem la curent cu evoluția acestuia, materialele folosite și toate detaliile tehnice de care trebuie să știi.

Orice lucrare aflată sub îndrumarea specialiștilor noștri trece prin etape amănunțite de planificare și execuție. Suntem exigenți și ne dedicăm fiecărui proiect, asigurându-te că rezultatul final va fi o clădire cu durată lungă de viață, finisată în cele mai mici detalii, cu un aspect și un grad de confort care corespund așteptărilor tale.

Pas cu pas, de la terasamentul bine modelat, aplicarea unei fundații corespunzătoare și aplicarea structurilor din beton, respectăm termenele limite și achiziționăm materiale de calitate în lucrarea noastră, la cel mai bun raport calitate-preț.

Reabilitare si reconstructie

Istoria este baza pentru prezent, motiv pentru care oferim și soluții de reabilitare și reconstrucție al clădirilor existente, indiferent de vechimea lor.

În acest sens, echipa noastră de specialiști poate asigura întregul proces de reabilitare, pentru fiecare componentă a imobilului:

Terasamente

Fundații

Structuri din beton

Zidărie

Finisaje interioare

Finisaje exterioare

Reabilitare termică

Sarpante și învelitori

Vrei să construiești cu noi?

Suntem partenerul ideal pentru orice proiect de constructii civile de orice grad de complexitate. Pentru a beneficia de expertiza noastră, contactează-ne!

Chiar dacă ai deja un proiect sau doar o simplă idee despre cum vrei să arate construcția ta, intră în legătură cu noi și îți vom transforma dorințele în realitate.

Contact

(+40) 726 392 979

office@aeonbuilding.ro

Str. Infratirii Nr. 4a, Brasov , Romania